SQ | MK


Ky projekt është nga programa për bashkëpunim ndërkufitar
i finansuar nga Bashkimi Evropian
LINQE
Organizata botërore për pronësi intelektuale
WIPO
Organizata Evropiane për Patenta
EPO
Organizata për harmonizim të tregut të brenshëm
OHIM
Enti shtetëror për pronësi industriale
SOIP
Drejtoria e përgjithshme e patentave dhe markave
ALPTO

OEMVP prezanton Projektin

01/08/2014

Oda Ekonomike e Maqedonisë Veri-Perëndimore realizoi takimin inicues të Projektit: 'Mbrojtja e Markës së Produkteve nga Bashkëpunimi Ndërkufitar'

Më tepër »

OEMVP organizoi trajnim me temë...

22/04/2015

Oda Ekonomike e Maqedonisë Veri-Perëndimore organizoi trajnim me temë ''Mbrojtja e markave tregtare dhe patentave për bizneset në zonën ndërkufitare''.

Më tepër »

Lista e bizneseve që kanë aplikuar për TM

10/05/2015

Këtu do të gjeni listën e bizneseve të cilat kanë të regjistruar produktin e tyre prane Entit shtetëror për pronësi industriale të Maqedonisë

Më tepër »Mbrojtja juaj është marka tregtare

Pirateria fillon aty ku mbaron kreativiteti. Mbrojtja juaj është marka juaj. (Kalyan C.)


Implementohet nga